Presentació

Som una empresa familiar fundada l’any 1993 dedicada al món agrícola. Estem especialitzats en la maquinària de protecció de cultius i per a aplicacions d’adobs líquids, tant en cultius baixos com arbres i vinyes.

La nostra oferta va des de petits polvoritzadors per a vehicles ATV (quads), fins a grans màquines arrossegades de 6.000 litres de capacitat, passant per màquines sospeses, equips per Land-Rover, Unimog, petits vehicles per a camps de golf, equips per a màquines recol·lectores de farratge, atomitzadors, canyons, etc. Amb barres de tractament de fins a 28 metres d’amplada, construïdes amb acers especials i/o acer inoxidable.

Som distribuïdors de components de primeres marques mundials d’aquest sector, equips GPS, autoguiat, bombes, regulacions, etc.

AMP Sprayers fàbrica

Fabriquem components (barres, xassís i altres accessoris per altres màquines). També som fabricants de desbrossadores d’eix vertical.


Empresa associada a:

FEMAC


Les nostres màquines compleixen la normativa CE. L’empresa es reserva el dret de modificar les característiques i les màquines sense previ avís.

%d bloggers like this: